Biz Kimiz

Bundan tam 4 sene önce çıktığımız bu virajlı yolda katettiğimiz mesafe bugün itibariyle bir olgunluk aşamasına gelmiş bulunmakta , bu bağlamda sizinle olmaktan mutluluk yaşadığımızı bilmenizi isterim.

hakkimizda Çeşitli projelerle sanayici ile devamlı işbirliği içinde ve temas halinde olan ASKAN-DER, yapı olarak dinamik olmayı ve sorunlara pratik çözümler üretmeyi kendine amaç edinmiştir. Dernek üyelerimize bir iş ortağı kadar yakın, sorunları için de etkili bir çözüm olmayı sürdürecektir.

ASKAN-DER olarak öncelikli hedefimiz ASKAN-DER üyelerinin ticari gelişimlerine destek olmak, ihracat potansiyellerini geliştirmek, ar-ge faaliyetlerine ve projelerine daha fazla kaynak ayırmalarına destek olmaktır. Ayrıca dernek üyelerimizin dış ticaret ile ilgili pazar araştırması yapmalarına katkıda bulunarak ürünlerinin tanıtılması ve sertifikasyonu ile ilgili çalışmalar yapmaktır. Üyelerimizin ihtiyaç duyabileceği kaynak ve devlet desteklerini hazırlamalarına yardımcı olarak gerekli rapor ve dosyalar sağlanması ve onları ticari hayatlarında yalnız bırakılmaması nihayi hedeflerimizdendir.

Yaptığımız projelerden bir tanesi olan Aksan-Koop Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi için arsamız satın alınarak gerekli yasal süreçleri tamamlama aşamasına gelinmiştir. Arsanın bulunduğu bölge Ankara-İstanbul yönünün gidişe göre sağ tarafında, Kazan ilçesine bağlı Saray Mahallesi’nde bulunmaktadır. Tem otobanına Akıncı Kavşağı ile bağlanmakta olan arsamız kavşağa yaklaşık 1500 metre uzaklıktadır. Bölge; Gimat, Keresteciler Sitesi, Saraykent Toplu İşyeri Kooperatifine yakın olmasıyla birlikte, bölgede irili ufaklı 300’e yakın fabrika ve işyeri bulunmaktadır. Ankara lojistik bölgesine de yakınlığı itibariyle hem lojistik amaçlı hem de sanayi bölgesi olarak kullanılabilme özelliği bulunmaktadır.

ASKAN-DER bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yanınızda olmaya devam edecektir. Ülke kalkınmasındaki en önemli unsurun üretim olduğu bilincini taşıyan, sanayicimizin ihtiyaç duyduğu her konuda yardımcı olabilecek çözümler üreterek siz sanayici dostlarımızla birlikte ülkemizin dünya sanayisinden daha fazla pay almasına imkan sağlamak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Üreten Türkiye’nin dışa bağımlılığı yani bir anlamda ekonomisinde de tam bağımsızlığını kazanması adına yapabileceğimiz en iyi şeyi yapmak yani “üretim” faktörünü üstlenen sanayicimizin her zaman yanındayız ve yakınındayız.

Saygılarımla...

Askan-der Yönetim Kurulu Başkanı