YDV Genel Başkanı Mahmut GÖKSU: “Yeni Dünya Vakfımızın sloganı doğrultusunda “Yeni Bir Dünya için çalışıyoruz.”

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut GÖKSU ve YDV Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeleri ASKAN-DER Yönetim Kurulu Başkanı Zafer EROĞ- LU’nu ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanı Sakarya (E) Milletvekili Recep YILDIRIM, YDV Ankara Şube Başkanı Ali TOKÖZ ve YDV Ankara Şube Yönetim Kurulu Heyeti katılım sağladı.

YDV Genel Başkanı Mahmut GÖKSU; “Yeni Dünya Vakfımızın sloganı doğrultusunda “Yeni Bir Dünya için çalışıyoruz.” Bu anlayışla yola çıkan vakıf yönetimimiz, burs vermenin yanı sıra öğrencileri hayata en iyi şekilde hazırlamak için çalışmaktadır. Öncelikle amacımız gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı, bilgili, kültürlü, ahlâklı, yeniliklere açık, aydın birer şahsiyet olmalarını sağlamakla birlikte, eğitim amaçlı seminerler ve geziler de vakfımız tarafından düzenlenerek gençlerimizin her açıdan donanımlı yetişmesi sağlanmaktadır. İnanıyorum ki sanayicimizde sosyal sorumluluk ilkesi ile bizim bu gayretlerimize gayret katarak vakfımızın daha verimli olmasına yardım edecektir. Ankara’da Hacı Bayram Camii yanında tarihi doku içerisinde yer alan kültür merkezimizin inşa çalışmaları devam etmektedir. Allah nasip ederse bu kültür merkezimizle daha kapsamlı toplantıları düzenlemeyi arzu etmekteyiz. Vakfımız yurt genelinde şube ve temsilcilikler açarak kurumsallaşma çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürmektedir.” dedi.

ASKAN-DER Başkanı EROĞLU bu ziyaretten duyduğu memnuniyetini YDV Genel Başkanı ve YDV Ankara Şube Yönetim Kurulu’na bir teşekkür konuşması yaparak dile getirdi.